top of page

yin joga online

unnamed_edited.jpg
  • nemate priliku vježbati uživo sa nama

  • željeli  biste kvalitetan joga sadržaj i energiju u svom domu

  • onda je ovo idealna opcija za vas

  • ukoliko propustite neki sat, nema problema jer live satove snimamo, samo zatražite svoju snimku

  • možete se odlučiti i samo za snimke satova, npr. mjesečni paket od 8 sati  

  • satovi su na eng i hrv

  • radimo preko aplikacije zoom

  • radimo i privatne satove, individualne ili grupne

20220523_133604_edited_edited.jpg

Ako ste umorni i žudite za obnovom energije, ili ste prenapeti i vaš um „ne staje“, ova vrsta yoge je upravo za vas.

Yin yoga je bazirana na Taoističkom konceptu yina i yanga, suprotnih i komplementarnih načela prirode.
Yin je STABILAN, nepokretan, skriveni aspekt … dok je yang PROMJENJIV. pokretan, otkrivajući aspekt.

ISKUSTVA NAŠIH POLAZNIKA

Dragi Leo i draga Sanja, hvala vam na svakom zoomu, mi koji smo tisuće kilometara daleko znamo da je Yoga s vama uživo sigurno najbolja opcija. Ali za nas svaki utorak i četvrtak ta zoom yoga znači puno više. Još ako ne stignemo točno na vrijeme znamo da nam u 9 sati stiže snimka pa možemo yogu odradit prije spavanja ili rano ujutro prije posla. Sada nakon godinu dana zoom yoge moram reći da smo zahvalna da ste dio našeg života pa tako i dio života naše djece. Uz djecu radit yogu nije idealno, ali može bit prekrasno, emocionalno i poučno. Ovo poučno više za nas nego za njih. Jer u životu nećete imati uvijek idealne uvjete za yogu ( mir, tišinu, šum valova... ) Zato iskoristite vrijeme i prostor koje sada u ovom trenutku imate i uživajte u yogi. Vjerujte na kraju ćete shvatit da je nebitno što se događa oko nas, već što je u nama.

- Monika & Stephan

Maternity Yoga Online from Home

Pandemija je donijela oprez, a smjensko radno vrijeme zauzetost, no to me nije obeshrabrilo, dapače potaklo me da prakticiram jogu svaki dan. I uistinu se može, kako ti Leo kažeš, svaki dan. Sama, prisjećajući se naučenog i satova uživo, ili s vama on line na Zoomu ili snimkama. Zahvaljujući on line satovima, otkrila sam dobrobiti yin yoge, a vi, Leo i Sanja, svaki sat učinite posebnim i zanimljivim. Situacija...Leo priča, a Sanja se nasmije u pozadini....puno me puta dovela do toga da komentiram naglas, zaboravljajući da sam " mjutana" ili čak na snimci. To može značiti samo jedno. Svaki vaš sat, bio on on line ili snimka, za mene poput sata u živo. I zato vam hvala. Kako ono kažu u reklami....NEPROCJENJIVO. - N.K. 

Online yoga je zaista super za ljude koje imaju puno obaveza i ne mogu se ograničiti na termin. Leo mi pošalje snimak i yogu radim kad god mi pase. Kad imam mogućnost upalim si snimak i radim ju ponekad u prirodi uz cvrkut ptica i šum mora, bolje od tog zaista ne postoji.  Hvala Leo i Sanja  - Anita Kalpić


Dragi Sanja i Leo, uživanje u svakom vašem zoom satu je bijeg od svih obaveza i samo vrijeme za mene. Iz udobnosti svoga doma, pa ponekad i u piđami do postizanje izrazitog mira uz vaše vodstvo. Veliko hvala! - Maida Čelar

Kada sam odlučila preseliti iz Šibenika bila sam tužna iz više razloga, a jedan od njih je što neću više ići na jogu kod Sanje i Lea, ali srećom postoji i Zoom joga koja je jednako kvalitetna kao i sat uživo. Također je odlična ako vam je raspored gust pa ne morate gledati na sat i brinuti hoćete li stići u studio na vrijeme. Snimke su također odlične jer sami birate kada ćete izdvojiti tih sat vremena za sebe i odraditi jogu. Leo toliko zrači pozitivnom energijom da ju bez problema prenese na vas i preko snimke, uz njega se nije teško koncentrirati čak i na daljinu, definitivno preporučam. Stvarno puno pomaže, ne mogu zamisliti život bez joge, osjećam se kao da su mi se neke kockice posložile u glavi, da bistrije razmišljam, da sam mirnija, a inače imam često glavobolje, čak i kad me boli i dođem na jogu stvarno nestane poslije. - K.M.

Moje iskustvo s online yogom je super. Užurban posao i puno životnih obaveza oduzeli su mi slobodu treniranja uživo ali zato odlična ideja Lea I Sanje i snimki online satova mi je savršena . Snimku Online sata mogu upalit u bilo kojem času i mjestu i imat svojih sat vremena tjelovježbe i meditacije ... osjećaj kao da sam s njima uživo toplo preporučujem 🥰 - Doris Pilić, fizioterapeut

" Video satovi joge su kvalitetno  vrijeme koje posvećujem sebi. Puno mi znači što sam kroz taj sat vrimena fokusirana samo na sebe i svoje tijelo i misli. Jako lipo, fokusirano, smireno i poletno se osjećam nakon joge. Volim taj osjećaj mira i zadovoljstva koji me prati nakon odrađenog sata joge.  A nekad je dovoljan samo veliki topli osmjeh Lea kad se prikaže na kameri i odma osjetiš dobru vibru."

JOSIPA BURA, FIZIOTERAPUT

" Iako sam mislila da će me okruženje stana i kvarta koji je u buci, te beba u kući  spriječiti da se maksimalno opustim i prepustim ovakvom obliku rada, dogodilo se upravo suprotno. Video yoge sam odradila zajedno sa starijim  sinom, uz Leove instrukcije. Ostala sam ugodno zaprepaštena fokusom djeteta dok je radilo vježbe, a najviše me iznenadilo to što sam se za vrime joga nidre maksimalno opustila, savršeno odradila vizualizaciju te zaboravila na svaki zvuk iz okoline. Zbog previše obveza ne stignem uživo na joga sat, stoga se ovo pokazalo kao idealna mogućnost. Preporučujem svima. "

Z.V.S., STRUČNI SPECIJALIST MENADŽMENTA

" Usprkos svim izazovima trenutnog vremena online zoom yoga je jedno od najljepših iskustava u zadnjih 1.5g. Savršeno izbalansiran program disanja, vježbi, koncentracije koji trenutno podiže raspoloženje ali i ukupnu fizičku funkciju. Hvala Leo i Sanja.

ANA ZAJC, DIPL. OEC. I DIPL. KRIM., VIŠI PROJEKTNI KONZULTANT

" Nevjerojatno vodstvo uz osjećaj totalne joge koja me dovede do savršene opuštenosti i shvaćanja važnosti samog disanja."

 

A.G. - FITNESS INSTRUKTOR

4_edited.jpg

TERMINI

uto & čet 19:15

MJESEČNA ČLANARINA 

2 x tjedno 34 €

2_edited.jpg

KAKO ZAPOČETI

Članom postaješ nakon ispunjenja pristupnog obrasca. Članstvo traje 30 dana. Ne morate čekati "prvi" u mjesecu da biste krenuli. Prvi sat iznosi 70 kn, ukoliko se odlučite nastaviti, tih 70 kn vam ubrajamo u odabranu članarinu. Sve sate koje preskočite iz nekog razloga možete nadoknaditi unutar tih 30 dana. Članstvo nije prenosivo na drugu osobuČlanarinu možete platiti i e bankarstvom. Potvrdu uplate nam možete poslati na whatsApp ili na e mail.

 

Podaci udruge su:

DSR "Divine yoga studio" 
IBAN: HR5224070001100502141

Model HR99 ili HR02 poziv na broj upišite datum uplate
Opis plaćanja - ČLANARINA (vaše ime i prezime)

online_edited.jpg

ISPUNI

prijavnicu

bottom of page