top of page

Acerca de

Beach Yoga-25.jpg

DIVINE JOGA U TURIZMU 

Beach Yoga-44.jpg

JOGA RETREAT

JOGA ZA GRUPE

KONFERENCIJE

FESTIVALI

TEAM BUILDING

20728954_2019661661393044_6312460759561960231_o.jpg

NAŠA PRIČA

Uz mnogo iskustva u radu u turizmu u raznim elitnim hotelima (a u jednom od njih smo se i mi upoznali), Sanja u području marketinga, rezervacija i prodaje (pojedinci i organizacija grupa), a ja kao animator, učitelj joge i reikia, terapeut  i voditelj rekreativnih sadržaja za djecu i odrasle, odlučili smo spojiti naše znanje, iskustvo i ljubav prema podučavanju u izvrsnu kombinaciju joge u turizmu. 

Današnje turiste ne zadovoljava klasična ponuda 3S, a raste potražnja za dodatnim sadržajima koji upotpunjavaju smještajnu uslugu. Upravo je joga jedan od dodatnih sadržaja koji omogućava da vaši gosti dožive potpuni fizički i duhovni odmor. 

Trendovi na međunarodnom turističkom tržištu se ubrzano mijenjaju, a sve veću ulogu imaju mladi turisti i turisti alternativnih svjetonazora.Mnoge popularne turističke destinacije, kao i one koje to žele postati, prepoznale su taj potencijal i važnost mladih turista i tzv. “yogi turista”, te prilagodile ponudu njihovim interesima. S obzirom da se svake godine sve više povećava broj turista koji pod dodatnim sadržajem u destinaciji žele upravo jogu, naš tim nudi suradnju za zadovoljstvo vaših gostiju.

IMG_20210621_203532.jpg

Voditelji Divine Yoga Studija s dugogodišnjim iskustvom rada u turizmu, u području menadžmenta i rekreacije će zadovoljiti želje i potrebe svake grupe na profesionalnoj razini, kroz pozitivnu energiju, bez obzira na heterogenost grupe i njihov stupanj poznavanja joge.

ZATRAŽI PONUDU

Radujemo se suradnji na obostrano zadovoljstvo...

Hvala na upitu! NAMASTE
IMG_20200603_200852.jpg

divine hatha joga

retreat

balans 5 elemenata

divine hatha joga

yin 

vinyasa

nidra

mantra & japa

divine šetnja

solarna joga

pranayama

meditacija

ana poster.jpg

ŽELIŠ SE ODMORITI I NAPUNITI POZITIVNOM ENERGIJOM? žELIš SE NEKOLIKO DANA POSVETITI SAMO SEBI I SVOJEM OSOBNOM RAZVOJU I JOGA PRAKSI? NAŠ JOGA RETREAT JE UPRAVO ONO ŠTO TI TREBA.  

OPCIJE

7 dana retreat

vikend retreat

Želiš nezaboravno joga iskustvo? Treba ti da se maksimalno isključiš i napuniš baterije? Imaš potrebu za intenzivnijom joga praksom? 

Nemaš puno slobodnog vremena, a osjećaš kako ti treba kratka pauza da te vrati u balans...

online retreat

Radije ne putuješ? Uživaj u našem ONLINE joga programu od doma.

NAŠE RETREAT DESTINACIJE

6.jpeg

d- resort hotel

P1050777_edited.jpg

agroturizam kalpić

20210809_103358_edited.jpg

GALERIJA

sup.jpeg
SUNNY_edited.jpg
yin yoga.jpg
12.jpg