top of page
YOGA RESORT_-4.jpg

JEDNOSTAVNO-JEDINSTVENO -ZABAVNO-EDUKATIVNO-TERAPEUTSKI

SUNSET 2_edited.jpg

Sve radosti ovog svijeta proizlaze iz želje da drugi budu sretni, a sva patnja ovog svijeta dolazi od želje da ja budem sretan.
- Shantideva

28th TUESDAY YOGA CLASS - WEB READY_3.jpg

raspored sati

sunset

DIVINE HATHA YOGA

pon - sri - pet 19:30

D - resort

VINYASA FLOW

uto - čet 21 h

POSJETI NAŠ INSTAGRAM PROFIL

Aktualnostiॐ

28th TUESDAY YOGA CLASS - WEB READY_8.jpg

nauči samadhi meditaciju

TRAJANJE TEČAJA -2 DANA PO 2 H

solarna joga_edited.jpg

sunset divine hatha yoga

sup.jpeg

see sea sup yoga

classes & Teacher Training Course

upon request

DIVINE YOGA

LIFESTYLE

AKO UMIRIŠ DAH- UMIRIT ĆEŠ UM---
u našem studiju naučit ćeš sve o disanju

VAŠA JOGA ISKUSTVA ॐ

vinyasa_edited.jpg

Nakon obilaska mnogih "razvikanih" i popularnih yoga studija u Zagrebu, Divine u Šibeniku uistinu je nešto drugačije i odmah se uočava da to nije samo posao već stil i način života. Uvijek spremni pomoći- fizički u studiju podrediti cijeli sat vama, kao i nesebičnim vođenjem i davanjem savjeta preko poruka i messengera. Mislim da je Leo više od yoga instruktora, i hvala njemu i Sanji na svemu. Sve pohvale i punim plućima i srcem naprijed! Nadam se da je ovo početak jedne velike i divne priče! I.M.

Beach Yoga-25.jpg

DIVINE JOGA U TURIZMU 

JOGA RETREAT

JOGA ZA GRUPE

KONFERENCIJE

FESTIVALI

TEAM BUILDING

17867694734475416.jpg

DIVINE YOGA STUDIO

Divine Yoga Studio otvorio je svoja vrata u Šibeniku 2015.g. Otvoreni smo tijekom cijele godine, te primamo nove članove cijelu godinu. U naš rad unijeli smo srce i dušu & uživamo u prenošenju ove drevne znanosti, koju se maksimalno trudimo prilgoditi svakom studentu. Mi vjerujemo kako je joga u službi svakog čovjeka, te kao takva prilagodljiva mogućnostima svakog pojedinca. Dostupni smo našim studentima i u slobodno vrijeme; kada rado odgovaramo na upite i dajemo savjete i komuniciramo.  Nudimo širok asortiman yoga satova i trbušnog plesa te raznih tematskih radionica i tečajeva, kako uživo, tako i ONLINE.

Razni stilovi yoge obogaćeni su raznim tehnikama disanja, joga vježbama, meditacijama, zvučnim kupkama, radionicama i dodatnim edukacijama, a isto tako i popraćeni sa 5 konciznih priručnika. 

Kapacitet prostora je 20 vježbača, što nam omogućava individualizirani pristup studentima i maksimalnu posvećenost svakom od Vas, te intimniji i ugodniji ambijent.    

Nadamo se da ćete u našoj raznovrsnoj ponudi pronaći nešto za sebe te da ćemo zajedno kreirati ljepši svijet.

N A M A S T E

zaviri u naš novi prostor...

17909974640177685.jpg

ZAVIRI U NAŠE JOGA MOMENTE ...

Sve velike stvari imaju male i jednostavne početke, ali nije mala stvar naučiti čovjeka kako da nanovo udahne život. - D.Ž.